Anděl

Anděl

Anotace: newim,snad se bude líbit...

Asi to tak má být,
asi jako začátek má mít konec,
asi neměli přestat snít,
protože jinak přijde konec a zazvoní nám zvonec!

Ať už budu mrtev,
nebo budu dál žít,
lásky k tobě budu pln,
navždy v srdci Tebe budu mít!

Nechávám si zdát o nebi,plném hvězd,
o lásce na světě,o s větě plném cest.
chtěl bych zase jednou vidět kytky kvést
a v náručí Tebe si nést!

Rozepisuji se na papír,ač nejsem Shakespear
Přeju si asi blaze lásku a mír.
4ím víc toho píši,tím víc vím,
koho miluju a koho v srdci nosím!

Nosím tam Tebe,nosím tam nebe,
a i když přijde tma a peklo,
nedostanou Tě ze mě!

A i když v zádech chlad mě zebe,
úzkost s horkem mě polévá,
já věřím v to co jsme,
věřím v Tebe-Anděla!
Autor volatilis®, 19.11.2006
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

omouvám se za chyby!

19.11.2006 14:46:00 | volatilis®

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí