Chceš-li

Chceš-li

Anotace: .............

Chceš-li,tak se klidně směj,
chceš-li, tak plač.
Já už totiž vůbec nevím, co jsem vlastně zač.
Chceš-li, tak se na mě dívej,
chceš-li,tak zavři oči.
Já už ani nevím, kolem čeho se naše země točí.
Chceš-li,tak mě nenáviď,
chceš-li,měj mě rád.
Já už nevím na co se pořád ptát.
Chceš-li, tak mi napověz,
chceš-li, tak mlč dál.
Nevím proč jsi mi po kouskách poslední naději bral.
Chodím teď jako tělo bez duše a duše bez těla...
Tohleto jsem vážně za potřebí neměla.
Autor Janica, 19.11.2006
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí