Branme ji

Branme ji

Anotace: chranme ji

Sny se občas plní,
už pro pouhý pocit
ale skutečnost je mění,
hloupí to zlozvyk.
Lidé porad něčemu věří
z dlouhé chvíle
nebo jen tak kraci
opuštěni,bez přítele.
Láska je svobodna
někdy věrná či nevěrná
plná a pak prázdná
pulzující nebo slabá.
Braňme ji
jsme na to dva
nesmíš se obávat
žijeme teď žádné pak.
Nikdo se nás nebude ptát
jestli chceme nebo berem,
to musí za to stát
takže žádné zbohem
Autor Héďa2, 19.11.2006
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsi náhodou z KV ?

11.12.2006 12:44:00 | Luca_69

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí