Krásná chvilka

Krásná chvilka

Anotace: je podle někoho k tomuhle třeba něco psát za anotaci co???

Na tváři mě šimrá tvůj vlas
ten krásný pocit chci zažít zas
pak cítit teplo tvého objetí
v těch chvílích cítím tolik dojetí

dojetí z té velké krásy
co dává mi síla tvé lásky

to nevyměnil bych ani za x korun
musel bych mít totiž divný rozum
vyměnit tu krásu za trochu peněz
radši bych aby na mých rukou byla tíha želez
Autor Sirnis, 19.11.2006
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

19.11.2006 22:16:00 | ZZuzkAA

To se ti moc povedlo!Citlivá a rýmová báseň to jsem dnes ještě nečetla.

19.11.2006 21:41:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí