Jen jednou...

Jen jednou...

Anotace: ...taková malá utopie :o)....

Jen jednou se vrátit zpět,
jen jednou místo ANO říci NE,
odejít a neotočit se,
jak jiný by byl svět!

Posunout čas o pár let,
na chvilku zastavit rostoucí květ,
dřív než se rozhodnout - přemýšlet,
poslouchat srdcem svůj žalozpěv!

Vlastnit od zamčené komnaty klíč,
rozumět beze slov, když se mlčí,
pochopit sám sebe dávno předtím,
než se ten druhý stane vlastně třetím...
Autor Aniba, 11.02.2005
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí