Žiju pro Lásku

Žiju pro Lásku

Anotace: zrovna jsem usínal a najdenou tohle...

Žiju pro květinu
žiju pro vteřinu
žiju pro ten pocit,
že smím tě v srdci nosit
žiju pro další den
žiju a sám sebou jsem
žiju jak ten,
co pro Lásku šel by světa kraj,
žiju po setmění, když začíná ráj
žiju v paprsku slunce
žiju já v každě buňce
žiju svůj sen,
žiju pro Lásku jen
Autor Sebastian_13, 20.11.2006
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké!

02.05.2007 15:44:00 | Megs

Koukám zase jedno šílenství anafor, ale...pěkná.

20.11.2006 09:21:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí