Toužím...

Toužím...

Anotace: po čem asi tak touží zamilovaní lidé? :)

(Toužím) Po dotyku-
Něžně se mě dotkni!
Chybí mi Tvé ruce,
mé tělo po nich teskní.

(Toužím) Po polibku-
Něžně i vášnivě mě líbej!
Spojíme naše rty, pojď,
se mnou do výšin létej.

(Toužím) Po pohledu-
Tak otevři svá očka!
Do Tvé duše se budu dívat,
při tom příst budu jak kočka.

(Toužím) Po hlase-
Tak mi něco pověz!
Slova z úst nech plynout,
málomluvnost na hřebíček pověš.

(Toužím) Po objetí-
Přitiskni mě k sobě!
Budu se k Tobě tulit
v každé roční době.

(Toužím) Po Tobě-
Po blízkosti těla i ducha,
být s Tebou - to je má největší touha!
Autor Jiřina, 20.11.2006
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí