>>4 Nyja<<

>>4 Nyja<<

Anotace: nevím co jsi prožila, že tolik smutku v tvém srdci je... Jednu radu pro tebe mám... Nemá cenu se trápit tím, co bylo, ale radovat se z toho, co bude...

Já spoustu dobrých přátel mám,
avšak na světě,
cítím se strašně sám...
Já zdravý jsem,
silný jsem,
šťastný jsem,
ale přesto vím,
že něco chybí mi...

...avšak...

Jednou,
čistě náhodou,
na TEBE narazil jsem,
zprvu snad jen dojem...
nic zvláštního...
dále však pocit,
jaký doposud necítil jsem...
.
.
.
...mé srdce zrazu tuší,
že to prázdné místo v mojí duši,
snad konečně...,
zaplněno bude...

...bohužel???...

...jen zlomek,
z toho po čem toužíme,
má někdy šanci vyplnit se...
však...
když přání splní se,
víc si toho vážíme...

...proto...

...mím novým pocitem smutek není,
nač trápit se...
...já naději jsem našel !
že snad jednou se to změní,
a to prázdné místo v mojí duši,
jen vzpomínkou stane se...
Autor kEEp sM:!Le), 20.11.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí