Nenávidím

Nenávidím

Anotace: Láska + žárlivost = nenávist a strach (a to mi strašně ničí život)

nenávidím,
ty bezesné noci,
kdy jen stále pláču.
pocity bezmoci
to radši do chlastu skáču

nenávidím,
když vídim tvou tvář
když ode mně odcházíš...pryč
ve tvých očích tu zář
když pak zas domů přicházíš,... od cizích

nenávidím,
tyhlety dny
bez jistoty
kdy myšlenky a představy
mě bodají do zad

nenávidím,
před tvým vchodem cizí boty
otisk od rťenky vidím..
i když tam není
Autor black_and_red, 20.11.2006
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale zase bude lip;)

20.11.2006 18:48:00 | mavi

moc hezky jsi to napsala takové upřímné a bohužel pravdivé život je na ...

20.11.2006 18:44:00 | Kopretinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí