Nemůžu bez Tebe žít...

Nemůžu bez Tebe žít...

Anotace: ...a ani nechci

Chybí mi Tvůj pohled,
neberu už na nikoho ohled.
Je mi jedno co kdo cítí,
já chci za svým cílem jíti.
Můj cíl jsi Ty, miláčku,
už stýská se mi po Tvém čumáčku.

Neviděla jsem Tě už celé 3 dny,
jenom o Tobě zdají se mi sny.
Kamkoliv se kouknu, vidím Tebe,
v pátek nad námi bylo jasné nebe.

Byli jsme spolu a Ty jsi mě objímal,
chci vědět, jestli jsi už na mě vzpomínal.
Myslím, že spíš jsi zapoměl,
co kdyby Ti mě někdo připoměl?
Autor Kopretinka, 20.11.2006
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

jj trošku dětinské sorry

04.03.2007 20:50:00 | Chonglee

Moc pěkné, plné citu..

20.11.2006 19:17:00 | lolin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí