Most Beautiful , The Best ..

Most Beautiful , The Best ..

Anotace: Po dlouhe dobe jsem se odhodlal neco pridat, snad se bude libit..:)

Jak v tom nejdelším snu,
cítím se od chvíle, kdy naposled hladil jsem pramínky vlasů Tvých…
Poslední polibek, objetí a pak naše první noc, jen v náručí tmy.

Chci zas koukat do tvejch očí !
Chci znovu slyšet tvůj smích !
Teď s každým veršem hlava se mi točí..
Víčka klesaj a ve mně zas ožívaj ty krásy dnu minulých.

Tu první noc, jen ty a já .. pod dohledem milionu hvězd,
Procházku, ruku v ruce po jedné z těch prašných cest …
A pak ten stydlivej kytarista, však víš .. trošku nervózní, když prsty a struny začínal plést .

Jen tři dny s Tebou..
Tri dny s titulkem – Most Beautiful, The Best….
Autor BritishMurderBoy, 20.11.2006
Přečteno 526x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí