Laska je sakra krasna... :)

Laska je sakra krasna... :)

Anotace: Dalsi z tech venovanych B.

Pořád jsem s tebou, i přes tu dálku,
cítím tvé rty, vůni tvé kůže.
Pořád jsem s tebou.. i když píšu tuhle stránku,
jsi jediná kdo pochopit to může.

Postel, co zažila naši noc plnou vášně,
zdá se mi teď tak prázdná.
Už vím, co máš ráda a ty zas znáš mě,
láska je věc sakra krásná… :)
Autor BritishMurderBoy, 20.11.2006
Přečteno 649x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí