Otázky

Otázky

Anotace: zvědavost

Co chceš znát, dozvíš se,
když budeš se pilně ptát.
Co chceš znát, odpovím Ti,
budeš-li o to stát.

Otázek je spousta, kterou jen dřív vyslovit?
Ptáš se: ,,Máš mne rád ?"
Odpověď Tvoje srdce překvapí a rozbuší:
,,Zbožňuji Tě."
A jak, to okolí zatím netuší.

Ptáš se: ,,Jsem, krásná?"
Od zrcadla pravdu loudíš,
ale je němé a neodpovídá.
Kdyby mohlo mluvit, něco řekne,
může však jen odraz hezké tváře vracet.

Ptáš se: ,,Jsem zajímavá?"
Pro někoho popelka,
pro mne jsi princezna.
Bez šperků a drahých kamenů,
přesto stále záříš.

Na modré z nebe se ptáš,
nevíš jak vypadá,
Vydám se pro něj a kousek Ti donesu,
stačí když na mně chvíli počkáš.

Ptej se dál,
co pro mne Tvoje přízeň znamená.
Chci po Tvém boku jít,
v dlaních naše duše hřát.
Jsi tak sladká a nevinná.

Na další otázky, které Tě lákají,
na Tvé dotazy zvědavé,
odpoví až čas, ten poutník světem.
Chceš-li půjdem za ním spolu.
Autor Modrý Adept, 31.05.2004
Přečteno 2433x
Tipy 1
Poslední tipující: drb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí