Můj lék pro slzy Tve

Můj lék pro slzy Tve

Anotace: dalsi me dilko..:)

Abych postavil hráze slzám tvým,
svázal ruce těm myšlenkám zlým,
píšu teď pro tebe pár řádků.

Jsi ta které vyznávám lásku,
ta za kterou bych i život dal v sazku,
jediná co strhla mi z očí tu pásku …
A já oslněn tvojí krásou,
jen naslouchajíce tvému hlásku,
chci probouzet se dál .

I když teď měsíc svítí pro každého zvlášť .
I když tak často jinde usínáš.
Já vím, že mé čekání stojí za to,
A že s každou minutou, prakticky vzato, jsme si blíž a blíž …
Baruško má nejdražší ! =)
Autor BritishMurderBoy, 21.11.2006
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásný...

21.11.2006 19:17:00 | Marylin

Moc se mi líbí spojení:I když teď měsíc svítí pro každého zvlášť,velmi nostalgické,smutné avšak romantické..:-)

21.11.2006 00:11:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí