Sv. Valentýn

Sv. Valentýn

Anotace: 14.2

Miláčku dnes je Svatý Valentýn
Chtěla bych sladký dort s názvem
Harlekýn…

Pak šlehačkou si tě ozdobit
Vzít foťák a hezky si tě
Vyfotit..Jak sladký jsi..

Svými rty tě pak ochutnám
Jen pozor na tu šlehačku
Ať si jí ještě do kafe můžu
Dát …

Zapálíme si svíčku voňavou
Pak já ti vlepím pusu štípanou
Pohladím tě po bříšku a řeknu ti
Koblížku…Pojď mě hřát….

Až naše těla v lásku vzplanou
Pak zavolám…Miláčku já jsem
Tou pravou..Už nemusíš hledat
Dál..Spi sladce jsem jen Tvá!
Autor Kett, 12.02.2005
Přečteno 1489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí