MILUJI TĚ

MILUJI TĚ

Anotace: Tuhle básnička jsem vlastně napsala strašně dávno, tak jsem se rozhodla ji sem dát...

MILUJI TĚ

Dnešek byl nejkrásnější den,
Dal jsi mi něco co dosud nikdo,
Už vím jaké to je.
Znám ten pocit,
Když v bříšku cítíš motýlky,
Podlaha se houpá,
Tvé tělo se chvěje,
A láska k tobě stoupá.
Už se tě nebojím.
Miluji tě,
Teď to vím.
Avšak červík pochyb,
Zas ve mně nahlod pocit,
Že snad lžeš mi ?
Proto s tebou mluvím míň,
Neptej se proč,
Sama to nevím.
Když jsem s tebou,
Věřím ti.
Když jsi takhle daleko,
Nevím co děláš,
S kým jsi.
Proto prosím odpusť mi….
Autor -Wendy-, 21.11.2006
Přečteno 505x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí