Vyznání

Vyznání

Anotace: Kryl měl ještě hodně co říct.Takže taková malá recese.

Pověz mi prosím básničku;
že řasy cloní, na víčku;
paprskům světla,
jěž záhy z nebe skanou

Básničku obehranou

Z posekaných polí,
vyletěl konipásek
Žena zavře oči;
svlékne šaty;
rozepne pásek

Milého líbajíce,
pohledí do měsíce

Něco v ní zazní;
jak skřivánek tence,
když píská si,
na jednu notu

Myšlenky za zdí,
a srdce v plotu

Dlaně se rozechvěly

"Máme se rádi?"

Uprostřed spotů a hladových,
zkaženi plísní železných šrotů

Zrazeni blbstvím, rumem a pívem

Žít v čase jiném?
Autor Totenkopf, 12.02.2005
Přečteno 486x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí