Svítá a já už vím

Svítá a já už vím

Anotace: ....

Svítá a já už vím,
Že nevejdeš do bytu.
Svítá, už vím co s tím,
Jen pod svým prahem zametu.
Samotná a opuštěná
Bloudím duší – tou krajinou –
Ty tu se mnou dávno nejsi,
odešel jsi za jinou.

Svítá.
Probouzím se sama –
Se svou šedivou prázdnotou –
Opuštěná pouštní lama,
Umírám teď prostotou –
Prostotou lásky uzamčené
V srdci již neokouzleném –
Je mi smutno. Moc mi chybíš.
Mé duši se již nelíbíš

A srdci?

Proč se na to neptáš?

Vím… Ty srdce totiž nemáš.
Autor Ammazonic, 21.11.2006
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí