Sms

Sms

Anotace: ze života neni,jen jsem jí dneska vymyslel když sem přemejšlel....snad nákou ze života brzo napíšu:)

Přál jsem si lásku a něhu,
ty jsi však chladná jako hromada sněhu.
Mrzí mě to,měl jsem tě rád,
víš,nyní nechci být ani kamarád.
Zklamala jsi mě a to bolí,
jako kdybys mi zasypala ránu solí.
Koho mám teď v srdci nosit?
To mám o novou lásku Boha prosit?
Chápeš už,že jsi mé vše,mé nebe?
Já nechci jinou…jen tebe.
S tebou byl by život skvělý,
věř mi,dobře by jsme se spolu měli.
Když jsem tě viděl,věděl jsem,že jsi ta pravá.
Představoval jsem si,jak mi tvá pusa polibek dává.
A teď?Teď píši a pláču,
mít tě stále,tak radostí skáču.
Sedím,slzy tečou mi na papír a píšu,
miloval jsem už mnoho a nešťastně,Pavlu,Káťu,Míšu.
Ty jsi podle mě byla můj cílený a poslední spokojený vztah,
tak proč nepřekročil jsem dobře práh?
Jak to,že neklapalo nám to spolu?
Proč,seděla jsi s jiným a u jiného stolu?
Asi nevíš,kolik jsi mi tím způsobila bolu,
S tebou,jsem byl na vrcholu,
teď padám zprudka dolů.
Autor Dindane, 21.11.2006
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to nádherný...je vidět, co jsi zažil a jak moc to bolí...tvá rána na srdci je zvejně hodně hluboká a špatně se hojí....ta báseň je plná upřímného citu.Moc mě chytla.

21.11.2006 20:22:00 | crazy-market

Moc pěkný, hodně vydařený a mooc pravdivý, fakt se to povedlo, smekám před tímto dílem...!!

21.11.2006 19:44:00 | Gabriel17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí