Daruj..

Daruj..

Anotace: ..možná trochu dětinský, ale co mě to neva :)

Daruj úsměv, který potěší.
Daruj slovo, který utěší.
Daruj slzy, které nevyschnou.
Daruj ruce, který nestárnou.

Daruj sebe a získáš mnohem víc,
daruj srdce a poznáš lásku.
Nemusíš znát jména všech krasavic,
a přesto získáš to největší krásku.
Autor petulinka :), 21.11.2006
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí