Láskuji Tě ;-)

Láskuji Tě ;-)

Anotace: Byl to krásny den, krásná noc....jak krásných může být 24 hodin a stačí na to jen jedna osoba.

Krásný večer s tebou prožívám,
a tak moc si to užívám.
Kéž by každý den byl takový,
k tomu mít panenky makový.
Tebe přivinout si k sobě,
a šeptat ti MILUJ MĚ.
Já miluji Tě celým srdíčkem,
stále na tebe mrkám víčkem.
Chci ti tým říci,
pojď ke mě můj princi.
Nenech mě tu stát,
nenech mě tu se bát.
Bojím se že někdo přijde,
a z té tmavé noci vyjde!
Sebere mi tě a nevrátí,
můj svět? - se potápí!!!
Ne to nedopustím,
to raději vše zlé odpustím.
Já miluji Tě nejvíce,
užpíši to i na lavice.
Ať to všichni čtou
a pak rychle jdou.
Ptáš se kam?
Přeci k nám!
Závidět nám naši lásku
a podívat se na červenou pásku.
Ta nás sváže,
snad nikdy nerozváže!!!
Autor Kacabenka, 22.11.2006
Přečteno 828x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí