Poslepu

Poslepu

Anotace: Smutná láska

Tolik lásky, tolik zrady,
proč to patří dohromady?
Jedno ke druhému slovu jdou,
patří k sobe, se najdou.
Láska čistá, láska milá
zda-li pak by tady byla,
beze lží a bez podvodů,
nestáhla by tě pod vodu.
Ke každému citu dobra,
jako by tě vosa bodla.
Přímo blízko, do srdce,
tolik lásky zničit chce.
Autor mavi, 12.02.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jak říkám, láska je choroba, a když dostaneš žihadlo,
rychle vystřízlivíš, stejně jako bys měl/a kocovinu.

12.04.2007 20:39:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí