Dlouhá noc 27.2.1991

Dlouhá noc 27.2.1991

Anotace: Vzpoměla jsem si na svou velkou lásku a vykopala ze svého archívu jednu ze svých prvotin

Nemyslet na to, miláčku.
Jak jsi mě nechal
na prázdný posteli,
jejíž bílý svědectví teď
vytřepávám na křídla ptáků
a hledám tě, miláčku.
V našedlém oparu ranní ulice.

Nemyslet na to, miláčku.
Stejně jsem ti nevěřila,
ale to se vlastně jen tak říká.
Abys věděl.
Všechno mám bolavý
a v očích natrvalo
zůstane mi déšť.
Autor Magma, 22.11.2006
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí