Nejkrásnější věc

Nejkrásnější věc

Anotace: Když máte někoho,kdo vás má rád.

Nejkrásnější co znám,
je když tebe vedle mám.
Když za ruku spolu jdem,
hned krásnější je celý den.
A když chci slyšet zas tvůj smích,
polechtám tě na bocích tvých.
Mám u tebe hodně plusů,
za to mi dej sladkou pusu.
Nebudu se vůbec bránit,
před ostatními chci tě chránit.
Nechci tě nikomu dát,
na tebe nemusím nic hrát.
Tohle vše můžu puze já,
o tom se jiným jenom zdá.
Autor Hejňa, 23.11.2006
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí