Dveře

Dveře

Anotace: ....

Zavřela jsem dveře,zavřela jsem trnitou a bolestivou cestu ke štěstí.
Vzdala jsem ten boj.
Do očí se mi derou slzy,stékají po kapkách na zem a s nimy i zbytky nadějí,snů.
Najednou je to všechno pryč,zmizelo to jako mávnutím proutku....
Dívám se z okna on tam pořád stojí,čeká...
Možná kdybych znovu otevřela...
Nejde to není cesty zpět,ty dvěře už nejdou otevřít.
Odchází...,ale bolest zůstává
Autor LuLuS, 23.11.2006
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí