Pomsta a zklamání

Pomsta a zklamání

Anotace: To sem psal když sem byl moc naštvanej na jednu osobu,jen sem si to v tu chvíli prostě přál,ale nic bych z toho neudělal...

Koukám se do zrcadla,
jak mi tečou slzy,
kéž bys z mého srdce vypadla,
a to už brzy.
Já měl sem tě víc než rád,
Já sem ti věřil,
Byl sem schopnej postavit ti hrad,
Nešlo mi o to abych si jen užil.
A ty si mě takhle podvedla,
Podvedla moje city,
Lásku si prostě zavrhla,
Já odejdu,ale se mnou i ty!
Nic jinýho si nezasloužíš,
Do pekla musíš jít se mnou,
Ty se prostě neumoudříš
A tak budeš trpět svojí vinou.
Když vinou tvou trpim já,
Zasloužíš si to samí,
Já jen chtěl aby tvá láska byla má,
A ne aby to bylo hraný!
Slibobvala si mi věrnost,
Místo toho si mi do očí lhala,
Shodila si svou ctnost,
A já zahraju si na pana vraha!
Nechť tvá duše zkažená v pekle skončí,
Ať se tam víc než já trápíš,
Ať tě na věky věků mučí,
A už se nikdy nevrátíš!
Autor Kamen s.r.o., 23.11.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

příklad: "Ty se prostě neumodříš". No a je toho víc, tak hledej.

23.11.2006 17:59:00 | nonchalant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí