Těžko,když nechce...

Těžko,když nechce...

Anotace: .........

Těžké je milovat někoho,
kdo milovat nechce.
To pak je srdce zranitelné..a jak lehce.
Slza za slzou po tváři stéká
a tancují jak jedna velká diskotéka.
Utřu jednu a za ní hned druhá letí,
druhou už ani neutírám,
Vím, že za ní je třetí.
Až slzy dotečou poteče krev.
Ne z mých očí, ale z tepen.
Můj dech se zkrátí i s mým tepem.
Chci abys mě viděl,
až vyjde poslední výdech z mých rtů,
protože ty jsi byl největší sen mých snů.
Autor Janica, 23.11.2006
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to až do dvou třetin krásné..smutné..jen...proč vždy řezat tepny? Copak by byla někdy krev dobrým řešením..vždyť teče stejně jako slzy....proč nám tedy ty slzy nestačí?

23.11.2006 20:16:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí