Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: spíš možná uvědomění nevím nanáze

Vzpomínka

Když kráčím životem sám
tak jen vzpomínám
na chvíle krásné
co jsem prožil v lásce
na krásné chvíle s ní
co miloval jsem ji

pořád slyším od srdce svého
proč nevkročil jsi do života jejího
nešel za ní i do pekla
kdyby se tam ocitla
kamkoli jen měl jsi být jen sní
a pak poznal bys život nádherný
jen s úsměvem bys žil
a nikdy slzy bys neronil
nikdy by jsi život nestratil
Autor Dzin2, 23.11.2006
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Trochu ti tam kulhají rýmy... a rytmus. Ale myšlenka pěkná, jak jinak...

23.11.2006 18:58:00 | Julie Park Rock

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí