Na noční obloze

Na noční obloze

Anotace: Jenom pro Tebe, miláčku...

Dlouho stál a kreslil do mraků,
Srdíčka obláčků na modré obloze,
Vznášel se prostorem, létal,
Dlouhé noci strávil na Velkém voze,
A hleděl do tvých oken,

Modré z nebe snášel tobě v náručí,
S úsměvem na rtech a záblescích v očích,
Balady skládané pod tvými okny,
Za bledě lunou prosvícených nocích,
A zpíval a hrál o lásce k tobě,

Po Mléčné draze létaly komety,
Za svitu hvězd po celém vesmíru,
Prstence Saturnu brousily prstýnky,
Znamení pro společnou víru,
Ve víru v lásku,

Putujíc vesmírem a noční oblohou,
Tisíce objektů nejrůznějších barev,
Jeho zrak však směřoval jenom k tvým oknům,
A k tobě, za kterou dal by i krev,
Tak moc tě miloval,

A miluje dodnes!
Autor Muta cum liquida, 23.11.2006
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí