Srdíčko moje

Srdíčko moje

Anotace: ...........

Srdíčko moje buch buch
Srdíčko moje
Jsem pro Tebe vzduch
Racionální vjemy?
Radši spíš lásku dej mi!!!
Srdíčko moje umírá,
Jak naše láska skomírá
Srdíčko moje
Vrať se mi
Ať je zas láska na zemi
Srdíčko moje buch buch
Proč jsem pro Tebe jen vzduch
Svítá nad obzorem
Ty ode mě utíkáš
Svítá
Teraz už na nic se nepýtáš
Srdíčko moje buch buch
Z naší lásky zbyl jen vzduch
Atmosférické tlaky,
Jak ostatní chci lásku taky!!!
Racionální názory?
Víš, všechny nejsou potvory!!!
Žíti s romantickou duší?
Ne, to se dnes už nesluší!!!
Srdíčko moje umírá,
Jak naše láska skomírá……….
Autor Ammazonic, 24.11.2006
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí.. super.. originální...má spád.. pěkná.

24.11.2006 22:46:00 | Evula

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí