Ztrápená duše

Ztrápená duše

Anotace: ..........

Já, ztrápená duše, bloudím,
V krajinách vesmíru,
Já ztrápená duše, sebe soudím,
V krajinách na míru,
Já ztrápená duše umírám
A skomírám v bolesti,
Já ztrápená duše soudím žal –
Tudy vede cesta k neštěstí.

Sním o tom, jaké by to bylo,
Kdyby se slunce rozsvítilo,
Sním o tom,
Jak by krásné bylo,
Kdybys mě něžně pohladil,
Sním o tom,
Jaké by to bylo,
Kdyby pro nás zazářilo,
Sním o tom, jaké by to bylo,
Kdybys jen jednou jen můj byl.

Nevíš,
Jak marně lásku hledám,
Nevíš,
Že tobě ji nikdy nedám,
Nevíš,
Že mě zabíjíš
A do bolesti mě právě Ty svíjíš,
Nevíš,
Jak nůž zabodáváš
A mně násilné facky dáváš,
Nevíš,
Vysoko daleko
Už je to pryč –
A hluboko
Ty dýchat smíš,
Já nemohu žít,
Nejsem Tvá, víš,
Už mohu jen snít.
Autor Ammazonic, 24.11.2006
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi atmosféra i zpracování...dobře procítěná.

24.11.2006 15:17:00 | CorrimsonTom

Děkuji, je mým největším snem jednou složit text písně:-)))

24.11.2006 10:49:00 | Ammazonic

Je to krásná výpověď, dokonce si myslím, že by to byl super text pro smutnou písňičku.

24.11.2006 10:34:00 | Hedvábka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí