Motýlek Štěstí

Motýlek Štěstí

Anotace: :)) prostě básnička na dobrou náladu :) pro toho koho mám ráda...

Motýlek štěstí usedl na mou dlaň
srdce mi šeptlo tak si ho chraň.
Přiletěl a křídly zatřepal
přiletěl náhle ani se nezeptal.
Párkrát křídly ve vzduchu mách
na ruce zůstal mi z křidélek prach.

Blyštivý odlesk do mé tváře
vidět je jen třpit a záře.
Zaleskl se ve vzduchu
proč vrátil se nemam potuchu.

Chytla jsem ho pevně do dlaní
ať už nikdy nikdo ho nezraní.
Teď u sebe stále ho mám
a jen díky němu štastná se zdám.
Autor Truckwita, 24.11.2006
Přečteno 668x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí