Táhni

Táhni

Anotace: Jen taková hloupá myšlenka, co mě včera večer napadla.

Už mě nebaví slzy ronit,
ni statečná být.
Nechci už oňm snít.

Představo, táhni už pryč.
Jdi si k jiným dveřím.
Překroč můj práh.
Pro mě jsi totiž jen vrah.

Pomalý záludný travič,
co dívá se rád.
Užívající si svůj výhled,
jak pomalu umírám.

Já však chci žít,
už tě dál ve svém bytě nechci mít.

Umírám, ale přesto stále žiji.
Snad mám ještě naději.

Tak táhni,
jiné jdi trávit.
Však je jich spousta,
co neodolá ti.

Taková, co věrná zůstane ti.
Až do smrti...
Autor sad_girl, 24.11.2006
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak směle do toho, i když mě se to kecá, taky jsem mu to neřekla, jen o tom sním.

24.11.2006 19:12:00 | sad_girl

No, něco takovýho bych taky chtěla někomu říct...

24.11.2006 19:03:00 | Kuttisek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí