tvá silueta

tvá silueta

Anotace: přišel...něco zanechal...odešel

Ležím na posteli,
Hodiny tikají,
Tak přesně,
Mučivě,
Do ticha.

Někdo ke mně přichází,
Vidíme jen obrys tváře,
Tmavou siluetu u mé postele,
Tajemný,
Neznámý,
Plný vůně,
Snad,že si tady vedle mě ustele..

Natáhl ke mně svou paži,
Jemně jako vítr mě pohladil,
Hřejivě,
Něžně,
Vroucně,
Vedle mě tiše se posadil.

Dal si mou hlavu do svého klína,
Sklonil se a naše rty se setkaly,
Líbal mě.
Tak sladce,
Kouzelně,
Dravě,
Jakobychom se naposled viděly.

Poprvé a zároveň naposledy,
Ruku si dávám na srdce,
Však navždy zůstane tady..

Něco mi nechal…
Dal mi cennou věc,
Dal mi toho tolik…povídám stačí!

Zmizel ve tmě.

A ten dárek od něj zase tu v kolíbce brečí…
Autor darkDemons, 24.11.2006
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi..

20.09.2011 18:51:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí