Dopis na rozloučenou

Dopis na rozloučenou

Anotace: Láska je svině a mizerný cit, tak ať si trhne a nechá mě být!

Po tváři jedna slza kane
Na mysli pár otázek tane.
Proč vlastně on a ne já?
Proč má láska takhle troskotá?
Proč choulíš se v náručí jinému?
Proč ženeš mě k nenávratnému?

Zůstanu sám, to´ť úděl můj?
Tak prosím Tě, stůj co stůj!
Mé srdce do dlaní vem
Schovej ho v objetí mazlivém.
Prosím tě, procitni už!
Já jsem tvého snění muž.

Proč, když láska tolik bolí,
Proč ji všichni tak moc chtějí?
Mě přinesla jen pláč a splín.
Je vražedná jak anilín!
Nechci už lásku, ten zlý cit.
Nechci už tesknit, nechci žít.

Nač žít, když lásky se vzdám?
Alternativy lásky už dávno nehledám.
Na hrob mi napiš, moje milá:
Byla to láska nezdařilá.
Omámen krásou jedné z žen
Do pekla byl uvržen.
Autor dark_stuff, 24.11.2006
Přečteno 769x
Tipy 2
Poslední tipující: Gracia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten pocit znám, bohužel, až příliš dobře...

01.06.2007 15:58:00 | Emis

Sakra, bolí to! Vím.Láska hlasitě směje se všem tvým přáním.Cit, jehož objetí tě...zabije...Cit, jehož slova teď létají po tvém papíře...

25.11.2006 00:43:00 | palmsforbulbs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí