Slzy

Slzy

Anotace: kap, kap, kap...

Stéká mi slza po tváři,
na zemi se roztříštila,
to z lásky k němu.
Pro nás dva už žádná hvězda nezáří,
jediná, která pro nás byla
shořela v hněvu.
Další slzy.
Jsou to slzy duše,
všechny dávaj život za lásku toho muže.
Je to zcela zbytečné,
o to víc se snaží
pro jiné se obětovat, to je tolik blaží.
Teď další slzy.
Jsou to slzy těla,
ruďě září jako láska,
kterou jsem tak chtěla.
Autor Jarra Wen, 24.11.2006
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už neplakej,složilas krásnou báseň proto se raduj.

24.11.2006 22:53:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí