Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: jenom taková jednoduchost..mě napadlo při jízdách v autoškole,tak sem si ot doma hned napsal..:)

Dobrou noc bych ti chtěl přát,
při tom se tě na něco ptát.
Jestli mne stále v lásce máš,
zda-li ti nevadí,když se mnou posnídáš.
Jestli tvé srdce ještě láska zahřívá,
moc rád vidím když se na mne usmíváš.
Ještě pár otázek mám na mysli,
život je samá otázka,když se nad ním člověk zamyslí.
Ty další otázky znějí,
zda mne tvá ústa ještě líbat chtějí.
Zda-li máš milovat se se mnou ještě chuť,
pak také chtěl bych ti říct,lásko navždy se mnou buď.
Také,chtěl bych ti přát krásné snění,
miluji tě a to se nikdy nezmění!
Autor Dindane, 25.11.2006
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí