Jsi princ z Nemanic

Jsi princ z Nemanic

Anotace: ...nemáš mi co nabídnout....

Nepotřebuji Tě.
Zaplaceno bylo
a není už nic,
co by mě rozhodilo.

Schovej si chutě.
Již se vytříbilo,
princi z Nemanic,
to, co mě vychýlilo,
tak běž už pryč!

Nejsi to,
co mě políbilo,
nejsi nic,
tak běž už, prosím, pryč!
Jsi princ z Nemanic.
Autor Hana Trnková, 25.11.2006
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...skvělé.

25.11.2006 16:01:00 | Ayla

...to určitě není o zlaťácích ...
...pěkný ...
...:) ...

25.11.2006 12:11:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí