Co bude dál

Co bude dál

Anotace: Pořád se srovnávám s rozchodem, který stále nechápu...

Zradil jsi mě a našel sis za mě náhradu,
našel sis holku, se kterou zažiješ zábavu?
Já ti nestačila?Tak proč jsi to neřekl dřív?
Bylo by to lepší, bylo by mi líp...

Teď na dně jsem se ocitla
a z růžového snu procitla!
Věřila jsem v tvoji lásku naše sny
jak vidím byly to pouze lži...

Já se topím, topím se v těch lžích,
nevím jak dál, jak mám jít?
Když denně tě mám na očích
a i jí budu vídat!Snad nebrečíš?
Ano já pláču, slzy už protrhly hráz...

Bojím se toho co bude dál...
Autor Kariš, 25.11.2006
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toto poznám- vidieť samého a aj s ňou - strašné

25.11.2006 17:43:00 | vierka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí