Falešná hra

Falešná hra

Anotace: ten kluk mi moc ublížil, a tak jsem se svěřila aspoň listu papíru.

Láska bolí,
proč já musela se zamilovat?
Pláč hojí,
bez slz už neumím přežívat.

Prej' máš rád jinou,
já poddávám se tomu,
proč ale ode mě chceš
hojit rány, plno bolu?

Tvrdíš . ,,Já mám Tě rád!"
Jak můžeš pořád tak sladce lhát?
Pokoj mi s tím dej
a falešnou hru s dívčími srdci si dál hrej'.

Beze mě...
Bez mých očí, bez mých slz,
Bez mé lásky,srdce kus.

Zapomenout musím(e),
klíčem otočím(e),
bránu svýho srdce uzavřu,
ale nezemřu.
Jen Tobě ho už nikdy neotevřu.
Autor Míšánek_17, 25.11.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí