Touha

Touha

Anotace: jsou to už dva roky, přesto na něj nemůžu zapomenout, a pořád to bolí...

Proč zrovna já sním svůj sen?
Proč zrovna já chci Tebe jen?
Proč jsi Ty ten,
kvůli komu mám život plný změn?

Byla jsem s Tebou šťastná,
ale pak objevila se jiná.
Pochyby a beznaděj,
nenechaly mě spát,
chtěla jsem se rvát!
Jenže ona byla silnější,
měla zbraně rychlejší...

Smířila jsem se s osudem,
i když slzy slané byly,
žila jsem dál svým životem,
jenže pak přišly boly.
Já potkala tě zas,
a jako by se vrátil čas.
Brečet už přece nemá cenu, (ale copak jde to zastavit?),
ale kdo by zařídil tu změnu?

Já skrývám dál svý trápení,
vím, že slzy nic nezmění,
tváříš se jako kamarád
a já v noci nemůžu spát.
Však pro mě navždycky zůstaneš,
něco víc...
chci vrátit čas..
chci probudit touhu v nás,
hlavně v Tobě..

Chci Tě zpátky..
Napořád..
Autor Míšánek_17, 25.11.2006
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nevím, nepřesvědčila mne, že to opravdu bolí...je to další z těch mnoha téměř identických básní o tom samém.

25.11.2006 16:41:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí