První láska

První láska

Anotace: :)

Cítíš,jak motýlky v bříšku z nervozity máš,
milovaného člověka uvidíš,
utíkáš k němu a pusu mu dáš.
Někdo tě miluje?
Toho si važ!

Nikdo tě nechápe,jen ty sám,
snad vyjde to a nebude to klam.
Ty jen s ním být chceš,
on zas od tebe nemůže se ,odlepit´
a ty s těžkým srdcem povíš:Tak už běž.

Tys samou radostí chtěla sis výskat,
přichází rozloučení,on odchází...
už začíná se ti stýskat.
Miluješ ho moc a moc,
večer napíšeš mu- dobrou noc.

A usínáš s krásným pocitem štěstí...
upadáš do říše snů...
Romantická procházka ve dvou v letním dešti,
něco slibného vám věští.

Ráno otevřeš oči,na posteli ležíš,
nemarníš čas a za ním hned běžíš.

Tak začínají první lásky,
křehké a jemné jako dětské vlásky.
Autor Gagulii, 13.02.2005
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí