JÁ a TY

JÁ a TY

Anotace: Trošku netradiční pojednání, snad se bude líbit. Ona to vlastně ani není básnička...

Běhám za tebou jako pejsek.
Pro tvoje modré oči bych i do hluboké vody skočila.
Ale nikdy neměla jsem odvahu zeptat se, zda o to všechno stojíš...tak tedy stojíš? Proč neřekneš ano či ne?
Než všechno se rozplyne v mlze času......
...dočkám klasu.
Jako HUSA. Jako husa hloupá, na slovo skoupá.
Když jsem s tebou...Pak nemám už slov pro hlubokou beznaděj. Tak mi třeba alespoň vynadej, ať vím, že jsem ti blíž! Tak proč pořád mlčíš?
Pomalu mě mučíš a já křičím DOST!!!
Tak asi prohrála jsem sázku.Chci snad moc?
Já chci tvou lásku.....A ty pořád mlčíš.
Jsi snad němý? Tak už vyřkni ortel svůj!
A nebo si tedy mlč, když nestojím ti za těch pár slov...

.....Házím, ach házím na zeď hrách a křičím..... PLAV!!!
Autor Sarah, 13.02.2005
Přečteno 753x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí