Terapie duhou

Terapie duhou

Anotace: až naprší a uschne........

Až naprší a uschne,
ukážu ti duhu,
barevnou a nekonečnou,
jak dárkovou stuhu.

Jestli budeš chtít,
po jedné barvě tě svezu,
můžeš dojet do konce,
já však v půlce slezu.

Nesnáším totiž jízdu dolů,
ani pády stejným směrem,
nikdy to nedopadne tak,
jak my si přesně přejem.

Až jízdu po duze dokončíš,
budeš chvíli spát,
potom se do barevna probudíš
a budeš se stále smát.
Autor honnnzik, 25.11.2006
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí