Dívky a dárky

Dívky a dárky

Anotace: Doporučuji dočíst až do konce, protože jinak vám uteče pointa tohoto blábolení.

Marii dám kokosový likér,
Blance kaši z jeseteřích jiker.
pro Adélu koupím kousek dortu,
Evě smahnu CD od Supportu,
Dáši povím příběh o koblížku,
Janě nechám svoji vkladní knížku,
pro Šárku mám Kafku v Němčině.

Magdalenu, tu pohostím masem,
Nině pustím thriller s Banderasem,
Jitce smíchám koktejl z drahých džinů,
diamant, ten mám pro Kateřinu,
Zuzaně jsem poslal orchideje,
Gábině jsem četl z Hemingwaye,
s Věrou trávil víkend v cizině.

Anetě jsem zacvak malou chatu,
Kláře nechal půlku svého platu,
Radku vozím občas na taneční,
Anně jsem řek, ať se se mnou zvěční.,
Gitě domů pořídil jsem kočku,
Lence napsal báseň na kraj bločku,
Sandře song v Polabské nížině.

Barboře, té předplatil jsem Vlastu,
no a Vlastě dal prstýnek v plastu,
Ivě hradím denně lekci squashe,
Petru pozvu na Ferrero Rosher,
Nele dám pár vyhlídkových letů,
Gabriele komplet ze sametu,
ale lásku tobě jedině.
Autor Mr.George, 25.11.2006
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pointa mi samozřejmě neunikla, ale kdo nezná dotyčnou slečnu, stejně mu to toho moc neřekne:-))

27.11.2006 08:23:00 | semiramis

Jirko, ještě , že vím, že to jako má být legrace...ale na tu pointu je to hrozně dlouhý... :-) to vypadá jako kdybys chodil na střední pedagogickou...třída plná holek :-) ale on můj mladší syn měl 24 spolužaček i na gymnaziu...takže i tak :-)

26.11.2006 10:04:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí