Člověk, který mě miloval

Člověk, který mě miloval

Anotace: ...

Jen jednou znala jsem člověka, který mě miloval,
po celé tři roky, vždy jen při mě stál.
A jak já se mu odvděčila za jeho věrnost?
Neměla jsem od něj snad lásky dost?
Ačkoli jsem všechno měla,
pořád víc a víc jsem chtěla.
Našla jsem si jiného,
ke mě dosud milého.
Byla jsem do něj šílená,
když opustil mě znenadání,
byla jsem dost zmatená.
Za letmý pohled nestála jsem mu ani,
jak jsem se před svým prvním styděla
a kdykoli jsem procházela, jen do země hleděla.
Chovala jsem se tak pokrytecky,bezcitně nevděčně a krutě,
a on na mě vždy jen hleděl, tak smutně.
Autor Jarra Wen, 26.11.2006
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chvílemi jsou rýmy hladké, jindy zase kostrbaté. Téma je poměrně dobré, ale provedení se mi moc nelíbí. Snažil bych se také dát textu alespoň nějak úpravu. A také bych vše nepsal tak "přímo". Proč nevyužít různých skrytých významů, metafor atd. O tomhle to přeci je... :)) "ucházející"

26.11.2006 00:58:00 | Remove

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí