Ta krása

Ta krása

Anotace: to je o krásné dívce...pro krásnou dívku...

Ach ten úsměv,ty překrásné oči,
Když na mě hledíš mám pocit že sem v tvé moci,
Jsi tak krásná,tak moc hezká,
Jsem chvíli bez tebe a už se mi stýská.
Mnozí by tě chtěli jen pro sebe mít,
Kus svého života jen s tebou žít,
Mezi nimi jsem i já,
Také bych chtěl aby si byla aspoň chvíli má,
Ale bohužel nejsem sám,
Takže asi smůlu mám.
Za to že jsem tě poznal jsem moc rád,
I když zůstanu jen dobrý kamarád,
Jsem vděčný za každou chvíli kterou sem s tebou byl,
Jako bych šťastněji déle žil.
Takových holek jako jsi ty není na světě moc,
Když se mi o tobě zdá,krásnější je hned temná noc.
Jsi prostě úžasná,
Fascinující a překrásná...
Autor Kamen s.r.o., 26.11.2006
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí