Nemiloval...

Nemiloval...

Anotace: ?smutná skutečnost!

Lhát a neříkat pravdu,
brát a nic zpátky nedávat,
s kamarády se hádat, nadávat,
svoje tělo bez starostí prodávat.

Žít život jako by nebyl můj
no tak počkej, zastav, stůj!
To chceš doopravdy takhle skončit?
Cože proč se chceš se životem loučit?

Kdo radost a smích ti vzal?
Cože, že tys dávala a on bral!
Děvče neplač, protože ti lhal...

Já vím bolí to...on tě nemiloval!!!
Autor Kariš, 26.11.2006
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí se mi ten závěr.

26.11.2006 12:22:00 | CorrimsonTom

Nestačím se divit..kolik tu občas najdu váážně kráásných vět o lásce..Lavvazza

26.11.2006 12:17:00 | Lavvazza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí