Láska

Láska

Anotace: ...

Láska je duhový motýlek
co nemá nikde stání
láska je vlasů pramínek
co rozmarýnou voní

láska to je květina
co se sluncem vstává
láska to je hvězda
co na nebesích spává

láska je můzou
co nás neopouští
láska je kapesníkem
co slzy neosuší

láska je světlem
našich duší
láska je to
co lidem sluší!
Autor Sarah, 13.02.2005
Přečteno 513x
Tipy 1
Poslední tipující: nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí