Spinkej

Spinkej

Anotace: hajíííí.......na dorbou noc

Až ty půjdeš spát,
já ve snu si už budu hrát.
Chci ti moc přát
krásné dny
krásné sny
a přitom ti něžnělát!
Ať tě skřítci snů brání
a před zlými sny chrání.
Nechám si o tobě zdát,
nechám vítr vát.
Krásné a dlakdé sny i snění
a krásnější ranní pohlazení...
Autor Kacabenka, 27.11.2006
Přečteno 740x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí